08/05/2018

Καταδύσεις

Η κατάδυση (Scuba Diving) είναι ένα από τα πιο μαγικά σπορ που μπορείτε να επιλέξετε σαν χόμπι, ιδιαίτερα στη χώρα μας που έχει την τύχη να είναι περιτριγυρισμένη από θάλασσα.

Όσοι έχουν την τύχη να κάνουν καταδύσεις αναφέρουν ότι τόσο τη επαφή με το νερό, όσο και η περιήγηση σε έναν κόσμο καλά κρυμμένο και απομακρυσμένο από την καθημερινότητά μας, είναι μόνο δύο από τα στοιχεία, που κάνουν την κάνουν μία περιπέτεια σε έναν κόσμο που ηχεί μόνο ηρεμία και φωτίζεται μόνο από τις ζωοδότες αχτίνες του ηλίου.

Η λέξη Scuba είναι τα ακρώνυμα Self Contained Underwater Breathing Apparatus (Αυτόνομη Υποβρύχια Αναπνευστική Συσκευή). Γίνεται με αυτόνομη συσκευή υποβρύχιας αναπνοής. Μέσω του γραφείου μας σας προσφέρετε μια μοναδική ευκαιρία…

Λολ

Γνωρίστε μια ξεχωριστή πλευρά του νησιού μας. Οι επισκέπτες θα μεταφερθούν από το χώρο διαμονής τους με δικά μας μέσα στο λιμάνι όπου και θα επιβιβαστούν σε ιδιόκτητο πλοίο.

Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν προς την φημισμένη παραλία του Anthony Quinn.

Εν πλώ θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της καταδυτικής αυτής κρουαζιέρας και τις στάσεις. Οι επισκέπτες μας θα καταδύονται σε μικρές ομάδες διάρκειας περίπου 25 λεπτών ανά ομάδα.

Στο πλοίο θα υπάρχουν διαθέσιμα νερό και φρούτα μετά το πέρας της κατάδυσης. Το πλοίο είναι επίσης εφοδιασμένο με θαλάσσια στρώματα, ομπρέλες, ξαπλώστρες, είδη κολύμβησης ώστε να απολάυσουν οι επισκέπτες μας το υπόλοιπο της κρουαζιέρας.

Το κατώτερο όριο ηλικάς για κατάδυση είναι τα 10 έτη. Σε περίπτωση που υπάρχουν παιδιά μεταξύ 8-10 ετών θα πραγματοποιήσουν εξατομικευμένη κατάδυση διάρκειας 10-15 λεπτών μονάχα με τον εκπαιδευτή μας.

Συνοπτική παρουσίαση της κρουαζιέρας από το γραφείο μας…  Τοποθεσία : Κόλπος παραλία Anthony Quinn

  Διάρκεια : Ολοήμερη εκδρομή

Μέσο : Ιδιόκτητο πλοίο

Μέγιστος αριθμός : 24 άτομα

Μεταφορά : Δωρεάν από και προς σημεία διαμονής

  Φαγητό : Δωρεάν φρούτα και νερό στο πλοίο

  Εξοπλισμός : Παρέχεται δωρεάνΑπόλλωνος & Αγ. Νεκταρίου, Φαληράκι - Ρόδος
contact@discover-rhodes-planet.gr
(+30) 22410 87365
(+30) 6995600708
 

Μάθετε περισσότερα για τις προσφορές μας.